Hét next level trainingsprogramma

 Leer binnen 6 maanden een zelfbewust leven leiden vol passie, inspiratie, energie en met een positieve mindset. Start vandaag nog met #YourJourney. Wij begeleiden en leiden jou tijdens de ontdekkingsreis van je echte ik die leidt naar een bestemming vol voldoening, succes en geluk.

Leer bewust te leven
vanuit jezelf

en zingeving, succes en overvloed volgt

Tijdens het trainingsprogramma leer je jouw brein opnieuw programmeren door bewustwording van je huidige leven en de ontstane patronen. Jouw externe wereld, in de vorm van omgeving, tijd en lichaam, zal veranderen wanneer je je interne wereld opnieuw programmeert. Je komt uit je comfortzone en staat op om je mooiste leven te ontdekken. Door het ontdekken van jouw purpose geef je richting aan je leven en overkomt het leven je niet meer. Impact maak je vanuit je echte zelf.

Je mind komt terug in balans en evenwicht, waardoor je je unieke talenten en gaven die bij jou horen kunt inzetten. Door de transformatie van je interne wereld ontstaan echte zingeving, voldoening, happiness, succes en overvloed. Je ontwikkelt jezelf niet alleen naar een hoog bewustzijnsniveau maar ook oude gewoonten en blokkades ruim je voorgoed op. Dit is nodig om je verandering te kunnen vasthouden. Je leert een masterplan voor jezelf op te stellen om langdurig resultaat te boeken

Je ontdekt hoe de 3 breinen samenwerken en leert hoe belangrijk het hooghouden van je energie is voor je mind om iedere dag weer bewust je nieuwe mooiste leven te leven. Het is daarmee echt een transformatieprogramma, niets blijft hetzelfde en het raakt alle delen van het leven. Om te transformeren heb je een strategie nodig. Na het volgen van dit programma heb jij jouw strategie opgesteld en heb je een andere kijk op het leven.

Herken je dit?

 • Je hebt weinig zelfvertrouwen en denkt negatief over jezelf en anderen.
 • Je leeft het leven zoals anderen van je verwachten.
 • Je voelt dat de tijd verstrijkt zonder dat je doet waar je het meest blij van wordt.
 • Je hebt niet voldoende tijd voor jezelf en hebt iedere dag te weinig tijd om te doen wat je wilt doen.
 • Je bent constant in gedachten, analyseert veel en bent aan het einde van de dag moe.
 • Je bent vaak verkouden, niet fit of hebt kwalen die steeds terugkomen.
 • Je probeert steeds om te veranderen maar valt terug in je oude patronen.

Tijd komt niet meer terug

Iedere dag dat je niet je eigen leven leeft zoals jij dat wilt is een verloren dag. Je wilt toch niet een leven leiden dat bepaald wordt door anderen of externe factoren. Dat je straks aan het einde van je leven zegt; had ik maar…

Als je niets verandert blijf je..
 • Hetzelfde resultaat bereiken hoeveel veranderingen je ook doorvoert in je leven
 • Jezelf afvragen of je meer uit het leven kunt halen dan je nu doet
 • Blijf je gefocust op jouw externe omgeving, de tijd en je lichaam terwijl je focussen op je interne wereld echte rust en geluk brengt
 • Last houden van stress en negatieve emoties veroorzaakt door jouw omgeving

Uiteindelijk als je lang met negatieve energieën en stress blijft rondlopen dan kunnen fysieke klachten zich gaan uiten.

Nú is de tijd om...

Te ontdekken wie je echt bent en wilt zijn in het leven

Breng je gedachten op orde en laat je hart spreken. Voel je vrij om je eigen keuzes te maken. Spreek uit waar je echt blij van wordt, waar je van droomt en wat je talenten zijn.

Een nieuw leven te creëren vanuit wat je het liefste doet

Stel je doelen vanuit je purpose en leer hoe je deze kunt waarmaken. Maak krachtige keuzes vanuit wie jij zelf bent. Breng focus aan in je leven en wordt succesvol.

Gelukkig & succesvol te zijn vanuit wie jij bent

Haal echte voldoening uit het dagelijks leven. Kom uit je comfortzone en hebt het lef hier te blijven. Je leven wordt rustiger en minder hectisch omdat je in het nu leeft.

"The only person who is educated is the one
who has learned how to learn and change"

Na de training heb je een duidelijke visuele visie
op hoe je mooiste leven eruitziet

Zit jij vol ambitie?

Ben jij iemand die vol ambitie zit? Maar weet je nog niet wie je echt zelf bent en vooral wat je wilt geven aan anderen? Je bent zoekende in een snel veranderende wereld om je heen. Je leeft nog niet je eigen leven omdat je dat nooit geleerd hebt te doen.

School, ouders, familie en vrienden speelden tot nu toe allemaal een rol in jouw mooiste leven. Maar hoe ga je verder? Je wilt gaan ontdekken of dit de weg is die je moet bewandelen om aan te komen bij jouw mooiste bestemming. Je kiest nu voor jezelf!

Zit je vol dromen?

Droom jij ook over jouw mooiste leven. Maar is het leven is soms nogal veel? Daardoor kom je niet toe aan het uitvoeren van je mooiste leven. Je leven loopt best goed maar je moet er iedere dag keihard voor werken. Lange dagen maken op werk en veel effort erin stoppen horen bij je leven. Je hebt een druk sociaal leven en soms heb je al kinderen of een gezin.

De druk van je huidige leven is hoog en het kost je soms moeite om je hoofd boven water te houden. Je wilt weten of er meer is in dit leven dan het rondrennen om alle ballen hoog te houden?

Maak een strategisch plan om dromen waarheid te maken

Tijdens de training ga je naar een hoog bewustzijnsniveau

Sta je vol in je leven?

Ben je eigenlijk heel succesvol in je leven maar ben je daar altijd heel hard zelf voor aan het werk? Loop je tegen anderen in je omgeving aan met andere denkwijzen of slachtoffers van het leven? Of voel je je toch niet voldaan als je jouw gestelde doelen behaald hebt? Dan ben je nu vooral vanuit je mind bezig met het creeren van je mooiste leven. En je mind kent een beperkt bewustzijn. Je stelt doelen voor dromen, verlangens en wensen die niet vanuit je echte ik komen maar vanuit wat jouw omgeving wil en verwacht.

Om echt succesvol en happy te zijn is het leven vanuit je hart essentieel. Daarmee verruim je jouw bewustzijn. Pas wanneer je vanuit je hart je mooiste leven leeft zul je ultieme bliss ervaren. Vergeet anderen en ga luisteren naar jezelf. Ga next level leven!

Je leert blokkades oplossen vanuit je eigen gedachten

Wil je geen slachtoffer zijn van het leven?

Ben je niet gelukkig met het leven dat je nu leidt? Leid je nu een zwaar leven dat maar moeilijk vol te houden is? Ben je aan het overleven? En wil je weten of dit jouw bestemming is? Wil je verandering in je leven aanbrengen en ben je van mening dat jij degene bent die hier iets aan kunt veranderen?

Durf je je eigen pijnen, gewoontes en blokkades onder ogen te komen en ze aan te pakken? Durf je te dromen over een heel ander leven vol geluk en voldoening? En geloof je er ook in dat dit kan? Kies dan vandaag nog voor jouw mooiste leven.

Wil je meer in het leven?

In je leven loopt alles net niet zoals je graag wilt. Je haalt alles uit de kast maar toch wil het maar niet lukken. Je relatie gaat uit als een nachtkaars of krijg je je financiën  maar niet op orde.

Dan is het hoog tijd voor verandering. Je voelt ook aan dat het tijd is maar hoe pak je het aan? En lukt het je wel om door te zetten? Constante twijfel schiet door je hoofd waardoor je niet in actie komt. Als je niets doet krijg je later als je oud bent een Wat als……gesprek met je dierbaren. Is dit nu alles wat je uit het leven haalt? Of ga je voor meer?

Haal het maximale uit je eigen leven te halen met voldoening en zingeving

Over Daphne & Shirley

Al jaren zijn we elkaars soulmates, onze paden kruisen elkaar altijd weer. Door zelf het proces van transformatie en bewustzijn naar hogere niveaus te hebben doorlopen, hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot experts op transformatiegebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij begrijpen onze missie in het leven maar al te goed. Het is onze gift lessen voor het hele leven door te mogen geven. Dit heeft ons een prachtig leven opgeleverd. En het mooie is wat wij kunnen, kun jij ook

jouw trainers

Daphne Verkaik

oprichtster
docent-trainer

“Ik was zakelijk succesvol in veel dingen die ik deed. Echter moest ik veel dingen laten om dit leven vol te kunnen houden. Tot het moment dat mijn innerself het een halt toeriep. Ik heb alles achter mij gelaten waarna deuren zich openden waarvan ik nooit had durven dromen. Gewoon door mijn echte zelf te ontdekken.

Shirley Badrisingh

Docent-Trainer

“Mijn leven bestond uit angst, onzekerheid en bezig zijn met wat een ander van mij dacht. Het leven moest een perfect plaatje opleveren. Het kostte me zoveel energie. Nooit had ik durven dromen dat ik hier ooit uit zou komen. Nu help ik mensen zoals jij om hun mooiste leven te leven.”

Is voor jou?

Het programma is geschikt voor mensen die niet langer willen wachten om een verandering in hun leven te brengen. Je voelt aan dat het tijd is om in actie te komen.

 • Je wilt meer uit je leven halen
 • Je wilt echte verandering
 • Je durft de confrontatie met jezelf aan te gaan
 • Je hebt discipline en doorzettingsvermogen
 • Je neemt geen genoegen met de status quo

Transformeren in 6 maanden

In ons programma  begeleiden we jou stap voor stap bij het doorlopen van je eigen transformatieproces. Elk veranderproces kost tijd. Tijdens deze periode krijg je de begeleiding die je wenst van ons en leer je veel over de verschillende facetten van transformeren. We gaan echt de diepte in over wie jij echt bent en welke overtuigingen je hierbij hebt ontwikkeld. Deze stevige basis is nodig om blijvende verandering in gang te kunnen zetten.

Inbegrepen in het programma

mooiste toekomst gesprek

Na jouw aanmelding plannen we een online videogesprek in met je. Hier bepalen we samen wat jij uit het online coachingsprogramma wilt halen om jouw mooiste leven te leven.

online
community

Je krijgt toegang tot een besloten facebookgroep. Hier ontmoet je gelijkgestemden en kun je al je vragen stellen aan ons en aan je medecursisten.

E-Learning

Je start online met het programma #YourJourney. Het programma kent 4 levels. Elke level bevat compacte, praktische digitale lessen met videos en teksten vol kennis. Jij bepaalt wanneer je eraan werkt.

2 live-dagen

Tijdens het programma kun je 2x deelnemen aan een live-dag. Deze geven je verdiepende inzichten en zorgen voor reflectie op jezelf en de wereld om jouw heen. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

iedere maand online Q&A

Iedere maand ontvang je van ons een Q&A. Je kunt zelf je vragen aan ons stellen en wij behandelen thema's uit de excercises en modules.

samen jouw doelen bereiken

We doen het echt samen. Je staat er niet alleen voor. Iedere stap die jij zet kunnen wij volgen. We staan klaar om je te begeleiden en te coachen. Jij stemt onze begeleiding af op jouw behoefte.

Behaal in korte tijd krachtige resultaten

In het online programma hebben we al onze kennis en ervaring gestopt. Jij bent flexibel om de modules te volgen in de tijd die jou het beste uitkomt. Je kiest zelf hoe intensief we jou begeleiden tijdens jouw reis. Je hebt toegang tot de volledig online academy voor de tijdsduur van 1 jaar. Zo kun je na afloop alles nog eens teruglezen of bestuderen.

Start direct met Your Journey

alleen acties leiden tot resultaat

Boek nu het programma

€1197
897
 • 18 online lessen
 • 5 werkboeken
 • Een strategie voor jouw mooiste leven
 • Gratis toegang tot de online community
 • Iedere week een live Q&A
 • 2 Live VIP-dagen
 • Bonus:

 • 2 x 1 op 1 video coaching van 45 minuten

Starten kan vandaag nog!

* Prijzen zijn inclusief BTW
**Het programma kan ook zakelijk aangekocht worden 

Bonus: 2 x 1 op 1 video coaching

Wij organiseren tijdens het trainingsprogramma 2 geheel verzorgde VIP-Livedagen, waarop je op een mooie, inspirerende locatie verdieping kunt zoeken in je transformatie. Je krijgt coaching, hebt intervisie met de andere deelnemers van het traject en leert verdiepende kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw transformatie te laten slagen. Tijdens deze live dagen ga je tevens middels meditatie terug naar jouw interne wereld. We halen blokkades weg en maken contact met het Universum. Deze sessies zijn zeer krachtig in energie en daarmee life changing.

Veelgestelde vragen

Ons programma duurt 6 maanden. Waarom 6 maanden? Elk veranderproces kost tijd, er komt veel bij kijken. Je hebt tijd nodig om goed na te denken. Tijdens deze periode krijg je de begeleiding die je wenst van ons en leer je veel over de verschillende facetten van transformeren, Mind, Body, Soul. We gaan echt de diepte in over wie jij echt bent en welke overtuigingen je hierbij hebt ontwikkeld. Deze stevige basis is nodig om verandering in gang te kunnen zetten.

Het programma start on demand. Wanneer jij er klaar voor bent, kun je de training aankopen en dezelfde dag nog starten. De training zal direct na aankoop in de Academy vrijgegeven worden.

Het online coachingsprogramma is geschikt voor mensen die niet langer willen wachten om een verandering in hun leven te brengen. Ze voelen het aan dat het tijd is om in actie te komen. Het is voor mensen die optimaal van hun leven willen genieten en geen genoegen willen nemen met de status quo.

Je vindt het fijn om in je eigen ritme het programma te volgen maar wel met steun en begeleiding. Je volgt het programma individueel, samen met ons!

Hoe intensief wil jij begeleid worden? Wij richten ons op jouw behoefte aan begeleiding. 

1x per maand kun je deelnemen aan een Q&A en we organiseren tijdens het programma 2x een Live-dag. De eerste livedag gaan we aan de slag met jouw echte purpose in life. De tweede livedag ga jij je eigen gameplan ofwel strategie opstellen om de verandering in je leven blijvend te maken.  

Als bonus ontvang je nu 2x een 1op1 video coaching van 45 minuten. Dit plannen we met je in wanneer jij dat wenst in het programma.

Voor algemene vragen openen we een besloten facebookpagina voor alle deelnemers. In deze community leren we met en van elkaar en inspireren we.

Het is niet erg als je een keer een les mist. Wel adviseren we je alle modules te maken en in te halen. Neem daarmee de ruimte om het programma in het ritme te volgen dat bij je past.

Ons online programma is zo samengesteld dat je je niet alleen naar een hoog bewustzijnsniveau ontwikkeld maar ook oude gewoonten en blokkades voorgoed opruimt. Dit is nodig om verandering te kunnen vasthouden. Je leert een gameplan voor jezelf op te stellen om langdurig resultaat te boeken. Hoe ga jij jouw nieuwe leven inrichten? Tot slot leren we je hoe belangrijk het hooghouden van je energie is om iedere dag weer je mooiste leven te leven. Het is daarmee echt een transformatieprogramma, niets blijft hetzelfde en het raakt alle delen van het leven.

 • Je leert uit te spreken waar je echt blij van wordt, wat je dromen en talenten zijn
 • Je leert hoe het brein werkt, hoe je gedachten werken en hoe emoties jouw leven bepalen
 • Je leert hoe je oude gewoonten, overtuigingen en patronen kunt doorbreken
 • Je leert wie je echt bent en wilt zijn
 • Je leert hoe je jouw droomleven kunt visualiseren en manifesteren
 • Je leert hoe je krachtige keuzes kunt maken vanuit wie jij zelf bent
 • Je leert focus aanbrengen in je interne leven
 • Je leert hoe je succesvol kunt zijn in het leven
 • Je leert hoe je voldoening, zingeving en geluk kunt halen uit het leven
 • Je leert blokkades oplossen vanuit je eigen gedachtenkracht
 • Je leert hoe je een positieve mindset aanneemt
 • Hoe je jouw gedachten kunt sturen naar het nu
 • Je leert hoe belangrijk een healthy lifestyle is
 • Je leert hoe je vanuit rust in een hectisch bestaan kunt leven
 • Je leert doelen stellen en je leert hoe je deze kunt waarmaken
 • Je leert je overgeven aan het leven dat op je pad komt
 • Je leert het maximale uit je eigen leven te halen met voldoening en zingeving

Het programma volg je online in onze Academy. Tijdens het afrekenen maak je een account aan die je tevens kan gebruiken als inlog.

Heb je een andere vraag?

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen