Jouw Persoonlijke Membership Community


Dit is de plek waar je je mindset gaat shiften.
Waar je gepieker en gestress in je hoofd achter je laat door te groeien
naar een hoger bewustzijn, samen met anderen.

Daarom is deze community zo WAARDEVOL VOOR JOU

Eindelijk heb je een plek gevonden waar je in je eigen tempo, maar toch samen met anderen kunt groeien. Op deze plek is het thuiskomen omdat je volledig jezelf kunt zijn. Je werkt samen met gelijkgestemden aan een beter leven voor jezelf en voor anderen. Hier vind je de liefde voor jezelf en kun je in kleine stappen aan jezelf werken. Werken aan jezelf is hier niet overwhelming en nu bij ons voor iedereen toegankelijk.

Je bent zo welkom,

Daphne, Founder Happy Learning Academy

Social E-Learning

Raak je ook zo vaak in verwarring wat alles dat voorbij komt aan informatie op social media? Weet je door de vele informatie niet waar je op kunt vertrouwen? En kom je niet echt verder omdat je geen focus en concentratie hebt? Stel nou dat er een community is waar jij:

 • Gezien wordt en mag zijn wie je bent
 • Iedere dag kunt groeien als mens op het moment dat jij dat wenst
 • Allemaal gelijkgestemden ontmoet die ook diep van binnen weten dat het anders kan maar niet weten hoe?
 • Je veilig voelt om alles te bespreken wat jij kwijt wilt
 • Je echte stappen gaat maken door zelf in actie te komen maar dat je het niet alleen hoeft te doen
 • Waar jij je diepe transformatie kunt waarmaken door te leren van echte leraren en experts

Hoe voelt dat? Wij willen de plek voor jou creëren die voelt als een thuis. Geen BS praat of zweverig gedoe, gewoon praktisch, gezellig maar wel professioneel en to the point.

Coaching voor iedereen

Wij geloven absoluut in een nieuwe online wereld waar je op eigen tempo en behoefte kunt leren maar….we geloven ook in guidance. Door iemand die verder is als jij in haar groei en ontwikkeling op een bepaald levensgebied. Een mentor die jou kan steunen, helpen, motiveren en sturen. En misschien als het echt nodig is een schop onder je kont te geven, waardoor je jezelf weer leert uitdagen. Maar ook iemand die weet waar zij het over heeft. Een leraar die de kennis én ervaring heeft om jou echt iets te kunnen leren.

In onze community organiseren we 2x per maand voor onze Silver Members een Live Q&A waar je al je vragen kunt stellen en wij jouw verdieping geven.

Wil je meer ondersteuning & interactie kies dan voor het Gold Membership waarin we je 10x per jaar live coachen in een besloten groep op een van de onderwerpen uit de D.R.E.A.M.I.N.G. methode. Het enige dat jij moet doen is opdagen….

Een Plek om samen te komen

Doe in onze Academy je inspiratie op bij anderen, stel je vragen of vindt een buddy om mee te sparren. Wij willen graag jouw successen horen en ze delen met anderen. Dat is waar wij op thriven. Ook al onze trainers zitten in de Community en geven antwoord op vragen. We zijn sterk voorstander van de combinatie van on- en offline leren dus een aantal keer per jaar organiseren we onze live-dagen. Daaruit zijn zelfs al vriendschappen ontstaan.

Onze community voelt als een warm bad waarin wij jou ontzorgen en onze service verlenen aan iedereen die de challenge aangaat om te investeren in zichzelf.

Hoe laten wij onze members van de
Happy Learning Academy groeien?

1. Online Micro-learning Trainingen

Als je echt wilt veranderen dan is het belangrijk dat je niet overwhelmed raakt door alle informatie want dan haak je af. En misschien heb je ook weinig tijd maar wil je wel aan jezelf werken. Onze Microlearning trainingen zijn precies hiervoor gemaakt. Het zijn korte leerervaringen over 1 onderwerp met een specifiek doel. Zo loodsen we jouw stap voor stap naar je transformatie toe. Al onze microlearnings zijn gebaseerd op onze D.R.E.A.M.I.N.G. trainingsmethode.

2. Wij helpen & ondersteunen je tijdens je reis

Het kan voorkomen dat je bezig bent met een online microlearning, maar je komt er niet uit. Stel dan je meteen je vraag in de community. Gold Members hebben een aparte helpdesk om hun vragen aan de trainers te stellen. Iedere 2 weken organiseren we een live Q&A met de trainers om als je vragen te beantwoorden.

3. We boosten je met Energie

Iedere maandagochtend starten we de om 07:30 uur met een Quickstart van de week voor al onze community members. In onze community maken we tevens gebruik van inspiratie moodboards om jouw energiefrequentie te upliften.

4.We organiseren Healing Circles (Gold only)

Speciaal voor onze Gold Members organiseren we Online Healing Circles. Een healing circle kun je zien als een speciale 'Wij' plek die je dichter bij anderen brengt. Hier kun jij jouw verhaal doen. En door met elkaar te communiceren én te voelen kunnen we energieen transformeren en loslaten.

5. Online Coachingssessies (Gold Only)

Voor onze Gold members organiseren we 10x per jaar een online coachingsessie over een van de onderwerpen uit onze D.R.E.A.M.I.N.G. Trainingsmethode. Dit zijn verdiepende lessen en opdrachten op de micro-learning lessen. De coachingsessies worden gehouden in een besloten groep in de community.

Leren is meer dan een cursus doen

Er worden tegenwoordig vele online trainingen en cursussen aangeboden. Om tot het diep verwerken van informatie te komen is niet zomaar iedere training geschikt. Het is de mentale activiteit die aangewakkerd moet worden in het leren. Pas dan kun je van Weten naar Doen gaan. Zowel in onze E-Learnings als Microlearnings maken onze trainers gebruik van verschillende online en offline interacties om het mentaal verwerken te stimuleren.

Online

 • Presentaties
 • Videos
 • Downloads
 • Online helpdesk
 • Community

Offline

 • Live Q&A's
 • Live coaching
 • Chatfunctie
 • Webinars
 • Live dagen
HLAPORTRETOPTIE-21

Wees een leider!

In onze Community geven mijn team en ik je zoveel extra waarde, dat je van je leven een succes kunt maken. Deze groep is daarom niet voor iedereen. Het is voor mensen zoals jij die in actie willen komen. Die goed voor zichzelf zorgen en die begrijpen dat voor het implementeren van kennis je ondersteuning nodig hebt. Deze waarde delen we niet in onze open gratis facebookgroepen.

Wij beloven je dat alles wat je aan extra waarde krijgt, dat passen we zelf ook toe of gebruiken we in ons dagelijks leven. Wij hebben al zoveel ontdekt dat jou verder kan brengen in je leven. Met jou willen we in verbinding komen, je ondersteunen om de leider te zijn van je eigen leven. Omdat de wereld dat nodig heeft.

Delen doet Helen

Wist jij dat onderzoek van Harvard University heeft uitgewezen dat onderdeel zijn van een community de allerbelangrijkste factor is voor een lang en gelukkig leven? Door het samen beleven van jouw pijnen en successen kun je  exponentieel gaan groeien. Hier hoef je alleen te ‘Zijn’. En wij zijn er voor jou met ons licht en onze liefde.

Klaar voor jouw persoonlijke groei?
Join us

Silver

Membership

37
per maand
 • Wekelijkse nieuwe microlearnings om je mindset te shiften
 • Online Q&A's 1x per 2 weken
 • Laagdrempelige trainingen met verschillende interacties
 • Leren van en met elkaar in de Happy Learning Community
 • Deelname aan de maandagochtend Powerboost om 07:30 uur 1x per week
 • Eigen app beschikbaar met alle functionaliteiten (ook de microlearnings)
*Met jouw lidmaatschap geef je ons toestemming voor automatische incasso. Het membership is per maand opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand na dag van opzegging.

Gold

Membership

67
per maand
 • Alles uit het Silver membership +
 • Samenwerken in een aparte besloten groep in de Happy Learning Academy
 • 10 Online Coachingssessies per jaar
 • 1x per maand een online Bonustraining
 • Online helpdesk voor persoonlijke vragen
 • Met korting deelnemen aan Livedagen
 • Healing Circles
*Met jouw lidmaatschap geef je ons toestemming voor automatische incasso. Het membership is per maand opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand na dag van opzegging.
Beste Keuze

Bekijk de meest gestelde vragen over het membership:

De Happy Learning Academy gaat jou helpen om grip op je leven te krijgen, zodat je de regie erover kunt nemen. We leren je hoe je kunt leven vanuit de kern van wie jij wilt zijn.

Zodra  je je aanmeldt ontvang je toegang tot het platform waarin steeds nieuwe, microlearning zullen verschijnen over het onderwerp van die maand. Daarnaast kun je tweewekelijks meedoen aan de Q&A's waarin we ingaan op jouw vragen en verdiepende lesstof overdragen.

Ook krijg je direct toegang tot onze community, waar je jouw eigen roadmap kan gaan uitstippelen. In de community kun je je struggles en je successen benoemen, Ook kun je de Academy om hulp  vragen en gelijkgestemden ontmoeten.

Zoals we al eerder aangaven is het collectief belangrijk voor ons als mensheid. Zo blijven we gemotiveerd en kunnen we van betekenis blijven voor anderen. Spiritueel gezien verhoogt het collectief de trillingsfrequentie waardoor jouw energie automatisch mee getrokken wordt naar een volgend level.

Wanneer je start met jouw reis in persoonlijke groei & ontwikkeling dan komt er heel veel op je af. Jouw potentieel is namelijk oneindig dus er zijn ook oneindig veel tools te verstrekken om jouw te laten groeien. Om niet overwhelmed raken waardoor je meteen weer afhaakt hebben wij speciale Microlearnings ontwikkeld. Zo leer je in hele kleine stappen zelf de regie te nemen over jouw leerproces. 

Ons 4-maanden coachingsprogramma is geschikt voor jou als je al enige tijd gebruikt maakt van onze Academy. In #YourJourney ga je namelijk 16 weken intensief werken aan jouw transformatie. Transformeren is letterlijk herprogrammeren en daarvoor heb je voorkennis nodig van de materie. In dit programma gaan we namelijk verbindingen leggen tussen wat je al weet en nieuwe content (ofwel verdieping) zodat we je helemaal klaarstomen om het te gebruiken waardoor je een 'nieuw jij' kunt gaan ervaren.

Nee. Ons membership en de community staan op een apart platform, volledig los van enige social media. In een wereld waarin we al zoveel focus missen en continu worden afgeleid, willen we jou juist op één vaste plek overal van voorzien. Geen afleiding, geen verleiding om door te klikken naar iets anders en 100% aandacht voor JOU en jouw ontwikkeling.

Wanneer je op dit moment echt maar een klein budget hebt om aan jezelf te besteden dan is Silver de beste keuze, maar....weet dat als jij gaat groeien ook jou mindset groeit. Daarmee kun je dingen aantrekken op een hogere frequentie (zoals extra financiële middelen). Bij Gold krijg je meer begeleiding van onze trainers en krijg je extra verdieping in de microlearnings. Dus wil je sneller verder komen dan is Gold de beste optie.

Jazeker! Naast dat het platform via ieder device toegankelijk is in je browser, hebben we ook een app die je kunt downloaden.

In onze trainingen werken we ook veel met video dus dan kun je zelfs tijdens je lunchbreak aan jezelf werken. (nee grapje, deze tijd lekker gebruiken om op te laden)

Geen enkel probleem. Ook als het lidmaatschap je niet meer bevalt blijven we jou ontzorgen. Stuur een mailtje naar info@happylearningacademy.nl en we regelen  het voor je. 

Let op: na opzegging geldt 1 maand opzegtermijn.

In onze community zit een knop waar je je membership op ieder gewenst moment kunt upgraden. Lukt het niet stuur even een call in naar onze helpdesk. Vanuit daar word je binnen 24 uur verder geholpen.

We hopen natuurlijk dat je alleen maar meer gaat leren, maar mocht je van een Gold membership naar Silver willen gaan dan kan dat altijd. Stuur een mail naar info@happylearningacademy.nl en we maken het voor je in orde.

Let op! Hier gaat wel 1 maand overheen voordat de aanpassing geregeld is.

De prijs waarvoor jij je aanmeldt, blijft jouw prijs zolang je lid blijft. Zeg je op maar kom je later weer terug dan gelden de prijzen van dat moment.

Zodra nieuwe learnings  beschikbaar komen dan wordt het zichtbaar in jouw eigen online omgeving. Alle on- en offline interacties worden zichtbaar voor jou in jouw online omgeving. Q&A's kun je later terugkijken als je er niet live bij kon zijn.

De prijzen zijn exclusief BTW.

Microlearnings zijn hele korte lessen van tussen de 5 en 10 minuten die 1 doel hebben. Je leert dus steeds weer op een hele laagdrempelige manier  steeds nieuwe dingen. Jij bepaalt met de online microlearnings helemaal zelf wat, waar en wanneer je leert.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
HAPPY LEARNING ACADEMY draait op SYS PlatformSYS Platform