foto ebook

Je hebt de passie, het verlangen en de drive diep van binnen….maar toch lukt het je niet om je leven goed op de rit te krijgen.

Wanneer  je gedachten hier steeds naar uitgaan en je zorgen maakt, dan ben je op de goede plek aangekomen. Maar ook….
 • Wanneer persoonlijke ontwikkeling nieuw voor je is
 •  Wanneer je je leven eindelijk gemakkelijker wilt maken
 • Wanneer je er klaar voor bent om je leven op jouw voorwaarden te gaan leven
 • Wanneer je wilt GROEIEN en IMPACT maken, maar je voelt steeds dat je teruggehouden wordt, zonder helder te hebben wat dit is, of dat het eerder niet gelukt is….
Wij begrijpen je…..

Misschien voel je je verward en overweldigd  in je leven

Overweldigd voelen  door alles wat er in je leven gebeurt, zorgt ervoor dat je verlamd raakt. In je hoofd zit een overload aan gedachten die iedere dag, zodra je opstaat, weer beginnen te praten te tegen je. Je hebt het gevoel dat je moet handelen naar je gedachten om ervoor te zorgen dat je je leven op orde krijgt. Maar waar begin je in hemelsnaam….

Misschien vind je dat je faalt als je niet zelf je leven op orde krijgt

Misschien worstel je met je emoties, waardoor je niet vooruit komt.  Als je veel hebt meegemaakt in je vroege leven is dit heel begrijpelijk. Soms weet je niet eens of oude emoties je leven nu nog steeds blokkeren. Of leef je vanuit de angst om niet te falen in het leven? W wat zullen anderen wel niet van je denken als je hulp zoekt bij een mentor, coach of trainer om je leven naar een next level te trekken? Je gedachten vertellen je steeds dat toch prima zelf je leven op de rit moet kunnen krijgen…..

Misschien wil je een succesvol en gelukkig leven zonder daar veel voor hoeven doen

Heb je al je hele leven hard gewerkt voor alles en is het nog niet wat je graag wilt bereiken in je leven? Dat komt waarschijnlijk doordat je alles wilt bereiken met je hoofd en niet meer je hart. Je volgt de signalen niet die je hart en ziel je aanreiken. Er is namelijk een veel fijnere weg om te groeien naar een next level leven, alleen je weet nog niet hoe. Tot nu.

Wij hebben de weg gevonden naar een next level leven en die kun jij ook bewandelen.....

Dit proces heeft ons het mooiste leven laten ontdekken, creëren en leven. En inmiddels hebben we vele mensen voor jou, jong en oud, mogen ondersteunen om het verleden achter zich te laten en zich door de toekomst te laten leiden. En vanuit het leven dat zij graag wilde leven.

Maar ook voor ons was het niet altijd zo….

Hier is ons verhaal...

Al jaren zijn we elkaars soulmates, onze paden kruisen elkaar altijd weer. Door zelf het proces van transformatie en bewustzijn naar hogere niveaus te hebben doorlopen, hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot experts op transformatiegebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij begrijpen onze missie in het leven maar al te goed. Het is onze gift lessen voor het hele leven door te mogen geven. Dit heeft ons een prachtig leven opgeleverd. En het mooie is wat wij kunnen, kun jij ook

0
Jaar ervaring in opleiden
0 +
mensen opgeleid
0 +
mensen individueel gecoacht

En....waarom zou je naar ons luisteren?

Daphne Verkaik

Founder-
Leraar & coach

“Ik was zakelijk succesvol in veel dingen die ik deed. Echter moest ik veel dingen laten om dit leven vol te kunnen houden. Het was daarmee geen succes maar een sacrifice. Sacrifice van mijzelf. Deze roep werd steeds duidelijker en ik voelde de leegte in mij steeds groter worden. Tot het moment dat mijn innerself het een halt toeriep.  Dit was mijn awakening. Ik ben mijzelf opnieuw gaan uitvinden, heb oude pijnen verwerkt en patronen aangepast. Daarna heb ik dat deel van mijn leven achter mij gelaten waarna deuren zich openden waarvan ik nooit had durven dromen. Gewoon door mijn echte zelf te ontdekken”. Dat gun ik jou ook zo…

Shirley Badrisingh

Leraar & coach

“Mijn leven bestond uit angst, onzekerheid en bezig zijn met wat een ander van mij dacht. Het leven moest een perfect plaatje opleveren. Het kostte me zoveel energie. Mijn hoofd zat overvol met gedachten, ik ervaarde geen helderheid. Slechts gevoelens die mij aangaven dat dit niet was wie ik diep van binnen ben. Ik ben zelfs zover meegegaan in hoe ik mijn leven zou moeten leven dat ik thuis kwam te zitten van werk. Toen wist ik, dit wil ik niet meer. Nooit had ik durven dromen dat ik hier ooit uit zou komen. En hoe….Dankzij mijn awakening help ik mensen zoals jij om hun mooiste leven te leven.” Ik mag daarbij mijn contacten met het Universum inzetten om jou naar een next level te trekken. Want dat verdien je…

We hebben de trainingsmethode ‘DREAMING’ ontwikkeld waarin jij de sleutel vindt om deuren naar jouw echte ZIJN te openen. Door jezelf te upgraden naar ‘next level’ op de verschillende vraagstukken in je leven, ga je ontdekken wat je tegenhoudt om een zelfbewust leven  te leiden vol passie, inspiratie, energie en met een positieve mindset. 

Het trainingsmodel is de ultieme ontdekkingsreis van je echte ik die leidt naar een bestemming vol voldoening, succes en geluk zonder grenzen

Nú is de tijd om...

Te ontdekken wie je echt bent en wilt zijn in het leven

Breng je gedachten op orde en laat je hart spreken. Voel je vrij om je eigen keuzes te maken. Spreek uit waar je echt blij van wordt, waar je van droomt en wat je talenten zijn.

Een nieuw leven te creëren vanuit wat je het liefste doet

Stel je doelen vanuit je purpose en leer hoe je deze kunt waarmaken. Maak krachtige keuzes vanuit wie jij zelf bent. Breng focus aan in je leven en wordt succesvol.

Gelukkig & succesvol te zijn vanuit wie jij bent

Haal echte voldoening uit het dagelijks leven. Kom uit je comfortzone en hebt het lef hier te blijven. Je leven wordt rustiger en minder hectisch omdat je in het nu leeft.

Ons ontwikkeld trainingsmodel is niet zomaar een training of cursus. Het is een transformatieprogramma!

Niets blijft hetzelfde en het raakt alle delen van je leven. Om te transformeren heb je een missie en een strategie nodig. Na het volgen van dit programma heb jij jouw eigen levensplan opgesteld doordat je een hele andere kijk op je eigen leven hebt gekregen. 

Jouw authentieke IK is opgestaan

IS DIT herkenbaar voor jou?

 • Je hebt weinig zelfvertrouwen en denkt negatief over jezelf en anderen
 • Je leeft het leven zoals anderen van je verwachten
 • Je voelt dat de tijd verstrijkt zonder dat je doet waar je het meest blij van wordt
 • Je hebt niet voldoende tijd voor jezelf en hebt iedere dag te weinig tijd om te doen wat je wilt doen
 • Je bent constant in gedachten, analyseert veel en bent aan het einde van de dag moe
 • Je bent vaak verkouden, niet fit of hebt kwalen die steeds terugkomen
 • Je probeert steeds om te veranderen maar valt terug in je oude patronen
 • Je voelt een bepaalde leegte van binnen
 • Je voelt je soms verward, ongelukkig en onbegrepen
 • Verwondering over het leven en angst voor verandering wisselen elkaar af
 • Oppervlakkigheid in relaties of werk voldoet niet meer in je leven
Na de training heb je een duidelijke visuele visie
op hoe je mooiste leven eruitziet

Zit jij vol ambitie?

Ben jij iemand die vol ambitie zit? Maar weet je nog niet wie je echt zelf bent en vooral wat je wilt geven aan anderen? Je bent zoekende in een snel veranderende wereld om je heen. Je leeft nog niet je eigen leven omdat je dat nooit geleerd hebt te doen.

School, ouders, familie en vrienden speelden tot nu toe allemaal een rol in jouw mooiste leven. Maar hoe ga je verder? Je wilt gaan ontdekken of dit de weg is die je moet bewandelen om aan te komen bij jouw mooiste bestemming. Je kiest nu voor jezelf!

Durf jij te dromen?

Droom jij ook over jouw mooiste leven. Maar is het leven is soms nogal veel? Daardoor kom je niet toe aan het uitvoeren van je mooiste leven. Je leven loopt best goed maar je moet er iedere dag keihard voor werken. Lange dagen maken op werk en veel effort erin stoppen horen bij je leven. Je hebt een druk sociaal leven en soms heb je al kinderen of een gezin.

De druk van je huidige leven is hoog en het kost je soms moeite om je hoofd boven water te houden. Je wilt weten of er meer is in dit leven dan het rondrennen om alle ballen hoog te houden?

Stel altijd een Game Plan op om dromen waarheid te maken, anders wordt het wishful thinking

Tijdens de training ga je naar een hoog bewustzijnsniveau

Sta je vol in je leven?

Ben je eigenlijk heel succesvol in je leven maar ben je daar altijd heel hard zelf voor aan het werk? Loop je tegen anderen in je omgeving aan met andere denkwijzen of slachtoffers van het leven? Of voel je je toch niet voldaan als je jouw gestelde doelen behaald hebt? Dan ben je nu vooral vanuit je mind bezig met het creeren van je mooiste leven. En je mind kent een beperkt bewustzijn. Je stelt doelen voor dromen, verlangens en wensen die niet vanuit je echte ik komen maar vanuit wat jouw omgeving wil en verwacht.

Om echt succesvol en happy te zijn is het leven vanuit je hart essentieel. Daarmee verruim je jouw bewustzijn. Pas wanneer je vanuit je hart je mooiste leven leeft zul je ultieme bliss ervaren. Vergeet anderen en ga luisteren naar jezelf. Ga next level leven!

Je leert blokkades oplossen die je zelf hebt opgeworpen vanuit je eigen gedachten. Stop met saboteren van jezelf

Wil je geen slachtoffer blijven van het leven?

Ben je niet gelukkig met het leven dat je nu leidt? Leid je nu een zwaar leven dat maar moeilijk vol te houden is? Ben je aan het overleven? En wil je weten of dit jouw bestemming is? Wil je verandering in je leven aanbrengen en ben je van mening dat jij degene bent die hier iets aan kunt veranderen?

Durf je je eigen pijnen, gewoontes en blokkades onder ogen te komen en ze aan te pakken? Durf je te dromen over een heel ander leven vol geluk en voldoening? En geloof je er ook in dat dit kan? Kies dan vandaag nog voor jouw mooiste leven.

Wil je meer in het leven?

In je leven loopt alles net niet zoals je graag wilt. Je haalt alles uit de kast maar toch wil het maar niet lukken. Je relatie gaat uit als een nachtkaars of krijg je je financiën  maar niet op orde.

Dan is het hoog tijd voor verandering. Je voelt ook aan dat het tijd is maar hoe pak je het aan? En lukt het je wel om door te zetten? Constante twijfel schiet door je hoofd waardoor je niet in actie komt. Als je niets doet krijg je later als je oud bent een Wat als……gesprek met je dierbaren. Is dit nu alles wat je uit het leven haalt? Of ga je voor meer?

Haal het maximale uit je eigen leven te halen met voldoening en zingeving

Je bent klaar voor een Life Changing experience

Dit Mastermind Awakening Programma is voor jou als je klaar bent om uit je eigen-en door jezelf opgelegde- onzichtbare box te breken. 

Je kunt nu je kans pakken om actie te zetten op de signalen die je hebt ontvangen dat het anders moet. 
Dat je niet in lijn leeft met wie je ten diepste bent.

 

Is
geschikt voor jou?

Dit programma is geschikt voor mensen die niet langer willen wachten om een verandering in hun leven te brengen. Je voelt aan dat het tijd is om in actie te komen. Durf jij al het oude los te laten om plaats te maken voor “nieuw”. Whatever that May be…..

 • Je wilt meer uit je leven halen
 • Je wilt echte verandering
 • Je durft de confrontatie met jezelf aan te gaan
 • Je hebt discipline en doorzettingsvermogen
 • Je neemt geen genoegen met de status quo
 • Je bent op zoek naar innerlijke rust in je leven
 • Je wilt op jouw hoogste zelf af kunnen stemmen
 • Je wilt dat jouw spiritualiteit een onderdeel wordt van wie jij bent
 • Je verlangt naar een leven vanuit overgave
 • Je wilt leven vanuit verbondenheid met alles om je heen
 • Je wilt onvoorwaardelijke liefde en eenheid ervaren

Dit programma is NIET voor jou als...

-Jij niet bereid bent om in actie te komen. Wij geven je alle tools, maar….jij onderneemt de actie

-Geaaid wil worden. Wij combineren niet voor niets energetisch werk met leiderschap. Wij zeggen gewoon op een aardse manier hoe het is en niet wat jij wilt horen.

-Als jij denkt dat je slechts je lichaam bent en niet openstaat voor wat er nog meer is

-Als jij niet af en toe liefdevol toegesproken wilt worden omdat je dat alleen voor softies vindt

LET OP!

Het #YourJourey trainingsprogramma is NIET een standaard programma voor persoonlijk of zakelijk succes. Het gaat ook niet over op zoek gaan naar GELUK, dit zijn slechts resultaten van jouw transformatie

Dit is een programma jou als je echt impact wil maken in je leven vanuit jouw EIGEN staat van ZIJN!

WIE WIL JIJ WORDEN? DAT IS WAAR #YOURJOURNEY OVER GAAT……

 

Waar krijg je begeleiding in?

Waar wil je heen?

Is dit wat het leven te bieden heeft? Dit is de vraag waar een zoektocht heel vaak mee start. Ontdek je verlangens en dromen en vul je leegte. Creëer je eigen levensmissie.

WAAR BEN JE?

Alles wat vanzelfsprekend leek, ga in een ander daglicht zien. Je moet door de verschillende fases heen om tot jouw kern te komen. Maar sta je nu? Hoe denk en handel je?

WAAROM BEN JE HIER?

Onderliggende patronen en conditionering saboteren jouw groei op het bewuste niveau. Blokkades zul je gaan overkomen en overtuigingen overschrijven.

wie wil je zijn?

Om alles uit je leven te halen, heb je eigenschappen nodig om leiding te geven aan je eigen leven waardoor je steeds sterker, wijzer en beter wordt. Ga aan de slag met jouw personality.

hoe kom je er?

Bij een geslaagde Transformatie hoort actie, een strategie. Om impact te maken ga je jouw eigen strategie uitzetten. Een strategie die jou het spel van het leven leert spelen. Het spel dat je nu alleen nog speelt op jouw voorwaarden

wat heb je nodig?

Welke tools heb jij nodig om iedere dag jouw Game Plan succesvol uit te voeren? Je ontdekt jouw formule om iedere dag in actie te blijven.

HLAREPORTAGE-10

Wat kun je van ons verwachten?

Dit is niet een ‘wij laten je wel zien hoe je het doet programma’. Het is een programma om te ERVAREN. Dat betekent dat er actie in zit. Samen met jou zorgen we ervoor dat je JOUW VERLANGENS die diep van binnen zitten waarmaakt.

Het Mastermind Awakening programma biedt jou alles wat jij nodig hebt om jouw eigen reis te maken naar je mooiste leven. Het is JOUW reis en JOUW leven, Er is dus niet één weg. Het is jouw persoonlijke proces. 

Je kunt van ons een kwalitatief hoogwaardig opleidingsprogramma verwachten met professionele en geschoolde trainers.

Samen met de onvoorwaardelijke support van de groep Masterminders ga je jouw pad bewandelen. Je mag jouw grootsheid gaan delen.

Transformeer in 4 maanden

In ons trainingsprogramma  begeleiden we jou stap voor stap bij het doorlopen van je eigen transformatieproces. Elk veranderproces kost tijd. Oude patronen zul je op moeten schonen en nieuwe patronen leg je aan.

Daarvoor heb je eerst kennis en begrip nodig van de materie. Vervolgens is het repeteren van kennis noodzakelijk net zolang totdat je nieuwe patronen een vanzelfsprekendheid worden. 

Tijdens het programma krijg je de begeleiding die je wenst van ons en leer je veel over de verschillende facetten van transformeren. We gaan echt de diepte in over wie jij echt bent en welke overtuigingen je hierbij hebt ontwikkeld. Wij werken in onze programma’s zowel op bewust als onbewust niveau. Dat maakt onze programma’s zo krachtig en de verandering blijvend.

Het trainingsprogramma bestaat uit:

mooiste toekomst gesprek

Lets Connect! Meteen na jouw aanmelding kun je een online videogesprek met ons inplannen. Je Mastermind begint al voordat het is begonnen.

Support
community

Alleen worstelen met je vragen kun je vanaf nu vergeten. Je krijgt na aanmelding meteen toegang tot onze besloten virtuele kamer in Whereby. 1 x per week kun je hier alles vragen wat je wilt weten. Stond je er alleen voor? No more vanaf nu.

Transformerende online training

Wij reiken trainingen aan vanuit de online Academy die je nodig hebt tijdens elke stap van jouw transformatie. Iedere training bevat compacte, praktische digitale lessen met videos en teksten vol kennis. Jij bepaalt wanneer je eraan werkt.

Kickstart elke maandag

Maandag nooit zo'n fijne dag gevonden? Dat is verleden tijd want elke maandagochtend zijn we live op Facebook om je week vol energie en alignment te starten. Jouw wekelijkse powerboost!

Energie sessies


1x per 4 weken plannen we een energie sessie van 45 minuten in waarin we op zoek gaan naar patronen die je in de weg zitten, beantwoorden we je vragen hierover en geven we een energie boost

persoonlijke feedback


We doen het echt samen. Je staat er niet alleen voor. Iedere stap die jij zet kunnen wij volgen. We staan klaar om je te begeleiden en te coachen. We geven je indien gewenst feedback om echt tot je kern te komen.

Get started now!

Kies het trainingsprogramma dat bij jou past

Diamond

Individueel programma

Op aanvraag
Maandelijks
 • Op maat gemaakt programma
 • Individuele coaching
 • Combi van on- en offline leren
 • Persoonlijke feedback op jouw werk van experts

Gold

Groepsprogramma

225
Maandelijks
 • Werken in kleine groepen
 • Leer van en met elkaar
 • Combi van on- en offline leren
 • Huge energy boost door gelijkgestemden

Silver

Online programma

175
Maandelijks
 • Leren op eigen tempo
 • Online helpdesk
 • Online programma
 • Alleen gebruik maken van de online Academy

Wil je starten met #YourJourney

....maar wil je het programma met ons doorspreken?
Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Ons programma duurt 6 maanden. Waarom 6 maanden? Elk veranderproces kost tijd, er komt veel bij kijken. Je hebt tijd nodig om goed na te denken. Tijdens deze periode krijg je de begeleiding die je wenst van ons en leer je veel over de verschillende facetten van transformeren, Mind, Body, Soul. We gaan echt de diepte in over wie jij echt bent en welke overtuigingen je hierbij hebt ontwikkeld. Deze stevige basis is nodig om verandering in gang te kunnen zetten.

Het programma start iedere maand.  Tijdens de video call zullen we jouw startdatum bepalen. 

Het online coachingsprogramma is geschikt voor mensen die niet langer willen wachten om een verandering in hun leven te brengen. Ze voelen het aan dat het tijd is om in actie te komen. Het is voor mensen die optimaal van hun leven willen genieten en geen genoegen willen nemen met de status quo.

Je vindt het fijn om in je eigen ritme een programma te volgen maar wel met steun en begeleiding. Je volgt het programma individueel, samen met ons!

Hoe intensief wil jij begeleid worden? Wij richten ons op jouw behoefte aan begeleiding. 

Voor het programma start beginnen we met een mooiste toekomst gesprek. Daarin kunnen we de verwachtingen uitspreken naar elkaar.

Iedere maandag starten we met een powerboost kickstart van de nieuwe week.

Je ontvangt iedere week nieuwe lessen in het online trainingsprogramma die je op je eigen tempo kunt volgen.

1x per 4 weken plannen we een 1-op-1 online energiesessie in  met je.

Als bonus ontvang je nu 2x een 1op1 video coaching van 60 minuten. Dit plannen we met je in wanneer jij dat wenst in het programma.

Voor alle vragen openen we een besloten facebookpagina voor alle deelnemers. In deze community leren we met en van elkaar en inspireren we.

Het is niet erg als je een keer een les mist. Wel adviseren we je alle modules te maken en in te halen. Neem daarmee de ruimte om het programma in het ritme te volgen dat bij je past.

Ons online programma is zo samengesteld dat je je niet alleen naar een hoog bewustzijnsniveau ontwikkeld maar ook oude gewoonten en blokkades voorgoed opruimt. Dit is nodig om verandering te kunnen vasthouden. Je leert een gameplan voor jezelf op te stellen om langdurig resultaat te boeken. Hoe ga jij jouw nieuwe leven inrichten? Tot slot leren we je hoe belangrijk het hooghouden van je energie is om iedere dag weer je mooiste leven te leven. Het is daarmee echt een transformatieprogramma, niets blijft hetzelfde en het raakt alle delen van het leven.

 • Je leert uit te spreken waar je echt blij van wordt, wat je dromen en talenten zijn
 • Je leert hoe het brein werkt, hoe je gedachten werken en hoe emoties jouw leven bepalen
 • Je leert hoe je oude gewoonten, overtuigingen en patronen kunt doorbreken
 • Je leert wie je echt bent en wilt zijn
 • Je leert hoe je jouw droomleven kunt visualiseren en manifesteren
 • Je leert hoe je krachtige keuzes kunt maken vanuit wie jij zelf bent
 • Je leert focus aanbrengen in je interne leven
 • Je leert hoe je succesvol kunt zijn in het leven
 • Je leert hoe je voldoening, zingeving en geluk kunt halen uit het leven
 • Je leert blokkades oplossen vanuit je eigen gedachtenkracht
 • Je leert hoe je een positieve mindset aanneemt
 • Hoe je jouw gedachten kunt sturen naar het nu
 • Je leert hoe belangrijk een healthy lifestyle is
 • Je leert hoe je vanuit rust in een hectisch bestaan kunt leven
 • Je leert doelen stellen en je leert hoe je deze kunt waarmaken
 • Je leert je overgeven aan het leven dat op je pad komt
 • Je leert het maximale uit je eigen leven te halen met voldoening en zingeving

Het programma volg je online in onze Happy Leadership Academy. Tijdens het afrekenen maak je een account aan die je tevens kan gebruiken als inlog.

Heb je een andere vraag?

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen

Vraag het gratis E-Book aan

Je bent er bijna!

Waar mogen we het naartoe sturen?

HAPPY LEARNING ACADEMY draait op SYS PlatformSYS Platform