I am a woman on a Mission

Het is mijn missie.......

om ondernemers als jij te helpen een succesvolle onderneming te creëren waarin jij volledig de controle over je tijd hebt.

Ik empower je om jouw unieke methode te ontwikkelen, te branden en te implementeren in een online High Ticket Programma zodat je een online Go-To expert wordt.

Jouw expertise is goud waard

80% van de online ondernemers leeft niet het leven dat ze echt wil, maar dat wat ze is verteld en aangeleerd. Ze hebben te weinig succes met hun onderneming. Ze voelen diep van binnen wel dat ze het anders willen of willen meer, maar ondernemen niet de juiste stappen om het te veranderen. Of ondernemen helemaal geen stappen.

Omdat ze simpelweg niet zo goed weten HOE!

Dat vind ik zo zonde, want jouw kennis en expertise zijn zo waardevol voor anderen.

Hoe kan ik je helpen?

Om je expertise en kennis te structureren zodat je er anderen mee kan transformeren. Ik leer je om je online business te bouwen vanuit alignment met jezelf, zodat je op authentieke wijze je business kunt opschalen. We zetten de gehele know, like & trust funnel op voor jouw online succes, maar zonder dat het pusherig of verkoperig aanvoelt. Jij gaat jouw expertise en talenten inzetten om een probleem voor je klant op te lossen die daarmee meer van zichzelf kan laten zien. En ik ben je sparringspartner zodat je het niet alleen hoeft te doen,  je trainer wanneer nodig en een mentor wanneer je begeleiding nodig hebt.

Mijn verhaal

Allereerst dank je wel!


Dank je wel dat je hier bent. Daarmee geef je aan dat je verder wilt groeien in je business en dat gun ik iedere ondernemer. Want het is toch bijzonder dat het ene mens zijn carrière grotendeels succesvol doorbrengt en de ander moet constant alle zeilen bij zetten om te overleven, Deze vraag heeft mij mijn hele leven al getrokken. In mijn 12 jaar als leidinggevende op verschillende managementposities heb ik te maken gehad met zoveel verschillende mensen, producten en afdelingen. Maar ze hadden één ding gemeen.  Of ze geloofden of in hun Verhaal of in hun Missie.


Jarenlang heb ik bestudeerd hoe dit fenomeen werkt. En ik ontdekte dat succes grotendeels te maken heeft met de denkwijze van mensen. Dat waar het niet stroomt in je business, je denkwijze en je missie een grote rol spelen. En dat je tools, beleving én mensen nodig hebt om steeds weer een stap verder te komen. Je kunt het niet alleen.


Ik ben in 2018 mijn eigen bedrijf gestart en vanaf dag 1 tot vandaag heb ik een 6-figure business. Ik begrijp dat je dat bijna niet kan geloven, want dat had ik zelf ook. En dan regel ik ook nog mijn eigen werktijden, breng mijn kids naar school en wandel met mijn hond wanneer ik daar behoefte aan heb.


Maar nog veel mooier is dat ik mag geven aan anderen wat ik alle jaren geleerd hebt. Want dat is wat ik hier te doen heb. Het is mijn missie om andere ondernemers te leren dat je om succesvol te worden, jezelf moet laten zien en alles moet geven wat je in je hebt.  Jij bent het die het verschil maakt. Je hebt een missie!


Heb ik dan nooit stress, geen angsten of twijfel? Natuurlijk wel maar ik heb geleerd dat in actie komen ondanks mijn angst of twijfel belangrijker is dan perfectie. Ik ga je helpen om jouw expertise zo te verpakken dat je er een succesvolle online business van maakt zodat je meer klanten aantrekt in minder tijd zodat jij je leven kunt gaan leiden zoals jij dat wilt inrichten.

Zijn we een match?

Om resultaten te boeken is het belangrijk dat we goed kunnen samenwerken. Online kan dat in het begin weleens aftasten zijn. Hier kun je alvast lezen of wij een match made in heaven zijn ;-).

Laat ik beginnen met plezier maken. Ik heb een enorme drive om hard te willen werken maar alleen als wij er beide plezier uithalen. Plezier is de basis voor onze samenwerking samen met vertrouwen geven. Weet dat je alles tegen me kunt zeggen of met me bespreken. Ik vind niks gek. Je hoort vanzelf van mij of iets kan of niet. Waar ik allergisch voor ben is wel iets vinden maar niets erover zeggen of tegen de verkeerde personen. Verder.....

⇢Ik ga volledig op in jouw online business zodat we samen de mooiste resultaten kunnen bereiken maar het blijft jouw business. Ik stel vooral heel veel vragen en geef je feedback op jouw product

⇢Ik kan veel maar niet alles dus dat zal ik ook eerlijk benoemen

⇢Ik kan best direct zijn maar weet dat ik het goed bedoel

⇢Ik voel als intuïtieve onderneemster veel aan, maar niet alles, dus zeg het gewoon tegen me als er iets is of je loopt ergens tegenaan

⇢Ik ga voor hoge kwaliteit en ben allergisch voor middelmatigheid of onderpresteren dus als jij er niet volledig voor kunt gaan dan wordt onze samenwerking op de proef gesteld

⇢En voor een glas cola light en een reep witte chocolade krijg je veel gedaan ;-)

It's time to grow your business on your terms!

arrow_drop_up arrow_drop_down